Bandy Ekonomi Toppnyheter Vetlanda

100 PROCENT STRAFF efter ny Vetlanda BK-förlust


Vetlanda BK mäktade inte med att ta poäng från Västerås under tisdagskvällen. Därmed fortsätter man tappa mark uppåt i serietabellen och får nog rikta in sig på åttondelsfinaler.

VBK föll med klara 8-2 i ABB-Arena. Det stod 3-0 redan i halvlek och innan Patrik Johansson reducerade till 4-1 hade hemmalaget också gjort 4-0.

Varken backen Philip Lennartsson eller mittfältaren Niklas Gälman fanns med i kvällens VBK. De lämnade ju isen innan halvtid i mötet mot Bollnäs senast.

Istället gavs nu ungtuppar som försvararen Gustav Wallin och den unge skyttekungen Isac Karlsson chansen att visa upp sig i A-laget på nytt.

Duon har tidigare framträtt en, respektive fyra gånger i A-laget den här säsongen. Givetvis en tuff match att spela för de båda VBK-talangerna.

VBK:s andra och sista mål för kvällen var ett straffmål fram till 5-2 av Pontus Nordström som därmed är 100-procentig på straffslag den här säsongen.

Därefter gick hemmalaget bara ifrån i målprotokollet. Nästa match för VBK:s del är kommande fredag. Då tar man emot Villa-Lidköping i Hydro Arena.

LEIF HEDBERG

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook