Nyheter Vetlanda

11-åring allvarligt skadad i olycka i Vetlanda

En 11-årig pojke skadades allvarligt när han blev påkörd av en bilist i korsningen Lasarettsvägen och Kantarellvägen i Vetlanda strax innan klockan fem på fredagseftermiddagen.  Bilföraren chockskadades. Pojken fördes, vid medvetande, till Höglandssjukhuset för vård. Enligt en kommuniké från sjukhuset är pojken allvarligt skadad och stannar kvar för observation.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

6 Comments

 1. Vill bara påpeka att det var i backen ner från kantarellvägen till lassaretsgatan och att föraren körde säkerligen 40km/h för fort. Så ” bilföraren” borde chockats när man kör som en idiot och nästan dödar ett barn.

 2. #1 När det gäller ett barns liv så tycker jag det är respektlöst att komma med teorier. Du vet uppenbarligen inte vad som skedde i olyckan.
  Om han skulle kört 40km/h för fort på en 30 väg, dvs 70km/h så hade barnet garanterat avlidit.
  Låt oss be istället, att barnet klarar sig och att barnet inte fått skador för livet och hoppas på att detta aldrig sker igen.

 3. vill kommentera ovanstående kommentar, bilisten har enligt vittne kört enligt hastighetsbegränsningen, 30km/h. Pojken hade ingen hjälm på sig och försökt att korsa vägen utan att titta för bilister. Det är helt enkelt en olycka vi kan inte skylla på någon varken bilföraren eller pojken.

 4. Det var 50km/h väg och han körde som hastighetsbegränsningen , men Pojken hade ingen hjälm på sig och försökt att korsa vägen utan att titta för bilister, percis som Mohammed säger.

 5. han körde inte hastighets gränsen jag SÅG olyckan, bor på lassaretsgatan och precis kommit hem från jobbet. Det är alltid bilförarens fel oavsett om det är en olycka!
  man ska alltid ha uppsikt och bromsförberedan när det gäller barn och hålla hastigheten.
  många från kanta kör som idioter och har ingen repekt för trafikregler .

 6. Det här är väl inget att sitta och diskutera om. Hur fort han än körde, eller hur sakta han körde spelar ingen roll nu. Olyckan har redan hänt och istället för att diskutera här så säg istället till folk att tänka sig för när dom sätter sig i bilen där det bor barn.

Kommentarer avstängda