Nässjö Nyheter

20-åring nedslagen i Nässjö centrum – skallad blodig

Ytterligare en man ska ha blivit nedslagen och misshandlad i centrala Nässjö i helgen. En man i 20-årsåldern ska natten till i söndags ha blivit överfallen av en än så länge okänd gärningsman.

Misshandeln ska ha inträffat vid 01-tiden på Stora Torget i Nässjö.
20-åringen som bor i Nässjö blev då attackerad av en annan man som skallade honom så att han föll till marken med ett öppet blödande sår i pannan.
Enligt polisen som larmades till platsen ska det finnas vittnen till misshandeln.
Gärningsmannen flydde brottsplatsen och söktes förgäves av polisen.
Det är oklart hur skadad 20-åringen blev men han måste inte föras med ambulans någonstans.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Kan berätta att polisen kom till platsen en timme efter händelsen trots flera påringningar från både nattvandrare och vakter. Gärningsmannen befann sig senare på Statoil i Nässjö och jag ringde då 112 flera ggr och blev kopplad till polisen som inte svarade. Jag är en av nattvandrarna som var med när detta hände.

    1. Detta är ju helt BEDRÖVLIGT!!!!! Och tyvärr inte ovanligt i denna stad. Jag vet flera fall av liknande händelser då polisen lyst med sin frånvaro. Och så undrar man varför allmänhetens förtroende för polisen sjunker! Man ställer sig ofta frågan om varför vittnen inte vågar vittna – inte så konstigt när vi har en polis som uppenbarligen inte vågar agera!!!

Kommentarer avstängda