266 utvisningsminuter i en match – ”jag skäms”

[adrotate banner=”28″]
Hockeymatchen i div 3 mellan hemmalaget Ronneby IK och Kalmar HC i torsdags resulterade i 266 utvisningsminuter och nio matchstraff.

Kalmar HC vann matchen med 1-6 (0-3, 1-1, 0-2). Matchen började normalt men urartade i andra perioden med matchstraff på två Ronnebyspelare. I slutet av tredje perioden gick det fullständigt överstyr när nästan 200 utvisningsminuter delades ut.
Hjärnskakning och knäskador ska ha blivit resultatet.
Till slut beslutade domaren att de sista 2,5 minuterna skulle spelas utan spelare på isen.
”Jag skäms”, säger spelaren och tränaren i Ronneby IK, Stefan Fredriksson till Sydöstran som uppger att klubbledningen har kallat spelarna till ett möte på lördag och att klubbordföranden är rasande.
”Helt ok, sa jag till domaren. Du gör det rätta, det blir bara mer skador”, säger Kalmars tränare Magnus Johansson till SR Kalmar.