600 miljoner kr – lokalt företag i storaffär i Norrland | Höglandsnytt
Ekonomi Eksjö Höst Jönköping Jönköpings län Nyheter Småland Vimmerby

600 miljoner kr – lokalt företag i storaffär i Norrland

Kontor utanför Mariannelund. På väg mot miljarden. Jönköpingsbaserade konsultbolaget Consid har skrivit ett nytt ramavtal med Landstinget i Västernorrlands län.

Consid ingår nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland. Avtalet gäller för två år, med möjlighet till förlängning i 1+1 år.

”Vi har lång erfarenhet av att arbeta med affärskritiska lösningar som förenklar och effektiviserar verksamheter i den offentliga sektorn och som därigenom förenklar för människan”, säger Peter Hellgren, vd för Consid, i ett pressmeddelande.

Consid har tilldelats avtal i Landstinget Västernorrlands ramavtalsupphandling och blir nu leverantör på ramavtalet IT-konsulter.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi kan skapa goda förutsättningar för Landstinget att möta invånarnas behov, säger Peter Hellgren.

Consid kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Örebro, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö, Ljungby, Sundsvall, Storebro, Värnamo och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell, har 470 anställda och beräknas omsätta 600 miljoner kronor 2017.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook