Nässjö Nyheter

Afrosvenskarnas förbund: terror i Forserum

Afrosvenskarnas förbund ger sig nu in i debatten kring somalierna i Forserum. Förbundets ordförande Zakaria Zouhir har idag tisdag varit Forserum ”för att hela landet och omvärlden ska känna till den terror som de här afrosvenskarna levt under de senaste åren”.

Förutom Afrosvenskarnas riksförbund har också Muslimska mänskliga rättighetskommitén (MMR), Sveriges unga muslimer och studieförbundet lbn Rushd besökt Forserum under dagen.
Rashid Musa från MMR kräver politiska åtgärder.
”Det oerhört viktigt att vi går till botten med uppgifterna som förekommit att polisen kanske inte ens tagit upp anmälningarna som kommit in. -Allt det här visar att frågan om antimuslimsk rasism måste högre upp på den politiska dagordningen”, säger Rashid Musa i en pressrelease.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

  1. ”-Allt det här visar att frågan om antimuslimsk rasism måste högre upp på den politiska dagordningen” Jag skulle istället vilja att polisen, media och politiker tog all rasism på samma allvar, även den som drabbar svenskar just på grund av att de är svenskar. Rasismen mot svenskar är den överlägset vanligaste sortens rasism men den talas det aldrig i media om. Någon politiker skulle aldrig få för sig att anordna fackeltåg mot det mångkulturella våldet som drabbar svenskar dagligen. Det är ganska lustigt att de som säger sig stå upp för ”allas lika värde” inte alls har några problem att ignorera den rasism som drabbar svenskar, om de ens erkänner att den existerar.

  2. Rashid Musa är ju den riktiga rasisten efter sitt uttalande. Han vill att antimuslimsk rasism bör prioriteras högre än någon annan rasism på den politiska dagordningen, annars hade han bara kunnat säga att rasism bör prioriteras högre på den politiska dagordningen. Nu skiner Rashid Musas syn på olika människor igenom.

  3. Det var da ett jakla tjat om rasism och hur hemska vi svenskar ar. Vad ar det media vill? Att vi svenskar ger bort allt vi ager och har inklusive vaara hem och jobbar som slavar for att forsorja vaar nya adel fran Mellanostern/Nordafrika? Ett gott rad till er ”godhetsapostlar” ar att aka till Kuwait och Saudiarabien saa ska ni fa se pa RIKTIGA RASISTER. Jag ar en ondskefull Forserumsbo som aldrig kommer att ga i ett fackeltag for bidragsutnyttjare och sana som avskyr oss otrogna.

  4. Muslimska mänskliga rättighetskommitén har anlitat en av terroristerna i Danmark till att hålla föreläsningen en gång. En sådan organisation ska fan inte få uttala sig. Rashid Musa är garanterat inte för demokrati.

Kommentarer avstängda