Nässjö

ÅKLAGARE: STOR RISK ATT NÄSSJÖKVINNA FORTSÄTTER VÅLDTA BARN

Eksjö tingsrätt har häktat en ung kvinna från Nässjö, enligt åklagaren föreligger risk för att misstänka kvinnan fortsätter begå brott.

Kvinnan är misstänkt för två grova brott. Dels grov våldtäkt på barn och dels grovt barnpornografibrott. Brotten ska ha begåtts fram till och med början av denna vecka.

Under fredagen lät Eksjö tingsrätt häkta kvinnan. Hon nekar till brott, uppger hennes advokat för SR. Kvinnan är i knappa 25-årsåldern och bosatt på en gata ganska mitt i Nässjö.

Brotten ska ha begåtts i Nässjö kommun. Kvinnan anhölls i sin frånvaro redan under eftermiddagen i onsdags och i onsdags kväll fick poliserna tag på’na.

Enligt åklagaren finns det risk att kvinnan försöker fly undan utredning och straff. Det finns också risk att hon försöker försvåra utredningen och första bevis om hon får vara på fri fot, menar åklagaren Jessica Andersson.

Dessutom:
”Det finns risk för att den misstänkte fortsätter sin brottsliga verksamhet”, anser Andersson som nu har ett par veckor på sig att slutföra utredningen och väcka åtal mot kvinnan.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook