Aneby SK vann – går upp i trean igen

[adrotate banner=”28″]
Aneby SK är klart för spel i division 3 efter vinst idag lördag mor Gislaveds IS.

Med en omgång kvar av div 4 Elit N är det klart att Aneby SK blir ett av två lag som går upp i trean. Lördagens match mot värsta konkurrenten Gislaveds IS på bortaplan på eftermiddagen blev en rysare mot slutet.
0-1 nickades in Aneby SK men Gislaveds IS kunde kvitter snart därpå efter en frispark. Aneby SK hade flera bra chanser men 1-1 stod sig in i andra halvlek.
I andra halvlek hade Gislaveds IS ett par mycket farliga chanser men det blev Aneby SK som med ca 25 minuter kvar skickade in 1-2, något som skulle visa sig vara segermålet.
Därefter hade båda lagen bra chanser och mot slutet försökte Aneby SK hålla bollen i rullning för att hålla undan de allra sista minuterna av nervositet.