Debatt

Annie Lööf (c) attackerar sd: fiende till landsbygden


I en debattartikel publicerad i Aftonbladet går Värnamopolitikern, näringsministern och centerledaren Annie Lööf (c) till frontalangrepp på sverigedemokraternas landsbygdspolitik.

Sverigedemokraterna har försökt kapa åt sig landsbygdsfrågan från centern senaste tiden.
”Sverigedemokraterna är landbygdens fiende nummer ett”, deklarerar Annie Lööf och menar att sds politik skulle innebära avskaffande av landsbygdsstöd, mer statlig reglering och centralstyre.
”Ser man till helheten är det en oseriös politik som är direkt landsbygdsfientlig. I praktiken innebär sverigedemokraternas politik ett välriktat dråpslag mot hela den svenska landsbygden”, anser Annie Lööf i debattinlägget som är skrivet tillsammans med landsbygdsministern och Ljungbypolitikern Eskil Erlandsson (c).
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Inte kan man påstå att landsbygdsfrågan är något som centerpartiet värnar om ???
    En fråga man kan fundera över är om centerpartitet existerar efter valet nästa år för inte presenterar man något som kan väcka intresse för förd politik. Man presenterar några intensioner till inriktning som är helt åt h——————.
    Centerpartiet är idag det samma som centralisering, någon landsbygdspolitik har inte bedrivits sedan Fälldin.
    Förslaget om fri invandring som exempel ?? Vem tror att en så kallad flykting att frivilligt kommer att bosätta sig i en glesbygd utan att dränkas i ersättningar. Stadsbiblioteken i Värnamo och Ljungby har säkert en sagostund som stadsråden i lugn och ro kan bevista på hemmaplan och vidga sina vyer. Det finns många bra sagor !
    Vanliga medborgare står med fötterna på backen men inte en centerpolitiker som svävar i någon fantasivärld styrd av media.

  2. Vore väl bättre hon la krut på att fixa till sin egen landsbygdspolitik innan hon klankar ner på andras?

Kommentarer avstängda