Jönköpings län Nyheter

Annie Lööf (c) vill satsa på förorterna


I en intervju med Expressen föreslår centerledaren, Värnamopolitikern och näringsministern Annie Lööf att myndigheter flyttar sina huvudkontor från Stockholm innerstad till förorterna.
Att flytta myndighetsverksamhet har länge varit en del av centerns decentraliseringspolitik.
Annie Lööf vill också fortsätta med de s k nystartszonerna i förorterna där lägre arbetsgivaravgifter ska gälla för invandrare, berättar hon i Expressenintervjun.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Blir så trött… Integrationsministern vill nu lägga ännu mer pengar på Husby och andra förorter. Fler sommarjobb för invandrade, mer pengar till skolorna. Sänka skatten för folk som bor där. Husby och andra orter har redan fått massa pengar. Man tror att det är lösningen. Men politikerna vill inte medge att pengarna gott och väl räcker utan vill ösa ut ännu mer. Vem får betala för allt som vandaliserats och eldats upp? Och nu ska vi satsa ännu mer pengar… Det straffar sig inte att vandalisera. Det belönas istället.

  2. Hade det varit svenska ungdomar så hade det inte daltats och satsats pengar på dem. Då han polisen gått in redan första kvällen och rensat upp. Att lägga pengar på Husby är som att stoppa dem direkt i brasan.

Kommentarer avstängda