Debatt

”Antisemiter, islamister och politiker som tar miljoner från skattebetalare”

”Vart tog moralen vägen? Det är hög tid att  de som rekryteras till partiernas ledande poster granskas innan de får anförtros sådana”, menar debattören Olle Ljungbeck i ett inlägg på Höglandsnytt debatt.

[adrotate banner=”6″]

I sin jakt på väljare och regeringsmakten eller bibehållande av denna väjer vissa partier inte ens för att välja in såväl fundamentalistiska islamister som antisemiter. I flera svenska partier finns i dag personer som varken är demokrater eller ställer upp på vårt lands lagar och värderingar om t ex jämlikhet och samma rättigheter för kvinnor som för män mm.

Det finns i dessa partier, personer som anser att kvinnan skall vara underordnad mannen, ja att denne tom får ”aga” henne.

Demokratin har urholkats så att Sveriges medborgare inte längre har möjlighet att påverka beslut som får oanade konsekvenser såväl för landet som dess medborgare.

SSU, Norrbotten har oärligt tillskansat sig miljoner från skattebetalarna. Det antyds att ytterligare ungdomsförbund sannolikt har gjort detsamma. Från dessa ungdomsförbund rekryteras personer till partiernas ledande poster. Vid den nyligen avslutade Socialdemokratiska partikongressen invaldes en fd SSU ordförande i VU som på oärligt sätt tillskansat sig medel som inte var hans. Sannolikt finns det fler.

Det är hög tid att  de som rekryteras till partiernas ledande poster granskas innan de får anförtros sådana.

För dagens partier gäller mer än någonsin, ”ändamålet helgar medlen”. Men vi medborgare börjar tröttna på översitteriet och den usla moralen.

Det är också ett lågvattensmärke för svenska medier att medan de noga, ja nästan med lupp granskar det senaste riksdagspartiet så låter de nästan vilka oegentligheter och oacceptabla politiker passera hos de andra partierna.

Att såväl demokratin som politikerna är i förfall ser vi dagligen.

Olle Ljungbeck

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

  1. Mycket bra skrivet Olle. Det är dags att vi på allvar börjar säga ifrån.

  2. Ja, det borde räcka nu. De slåss som griskultingar runt suggan för att för egen del få tag i fetaste spenen medan skattebetalarna får fodra svinen med svett, blod o tårar. Fast moralen i griskätten är nog betydligt högre. Borde rensas i politikerkullen. Bra skrivit.

  3. Det är väl muslimen som valdes in i SAP*S VU som Olle Ljungbeck bl.a avser. Jag är knappast någon anhängare av islamism, men nu var de ju så att den inbjudna talaren hänvisade till den judiska författaren dr Ariel Toaff, son till rabbinen av Rom och professor vid det israeliska universitetet i Bar Ilan. Han skrev boken ”Love, Work, and Death. Jewish Life in Medieval Umbria” i boken beskrivs hur ashkenaziska samfund under medeltiden i norra Italien utövade människooffer. De rövade bort kristna barn, korsfäste dem och använde deras blod i magiska ritualer. Är det antisemitism eller ens omoral att beskriva vad en judisk sekt bevisligen har gjort på medeltiden?

Kommentarer avstängda