Ekonomi Jönköping Jönköpings län

ÄNTLIGEN – Får mångmiljonorder från börsbolag

Bankerydsbaserade tillverkningsföretaget Östrand & Hansen AB har erhållit en order från stockholmsbörsnoterade och Habobaserade Fagerhults Belysning omfattande ombyggnad av line för produktion av belysningsarmaturer.

Fagerhult har under de senaste åren gjort en omställning av sin produktion från traditionell belysning till belysningslösningar som bygger på LED-teknik.

Den befintliga linen har Östrand & Hansen utvecklat och tillverkat för ett antal år sedan. Nya uppdraget är nu att bygga om och anpassa denna befintliga line även för LED-armaturer.

”Vi har levererat en line som enligt kunden har fungerat mycket väl och som man är väldigt nöjda med. Det känns bra att få förnyat förtroende från Fagerhult att nu uppdatera denna utrustning. Det är alltid en lite extra utmaning att anpassa befintliga lösningar för att kunna addera helt nya produktsortiment, inte minst i det här fallet där storleken på komponenterna skiljer sig så pass mycket. Men vi känner att vi även denna gång hittat vägen fram” säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder i ett pressmeddelande

Utrustningen skall levereras under första kvartalet nästa år.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook