ÄNTLIGEN – Han har brutit Vetlandaförbannelsen

Nej. Vetlanda BK kunde inte störa serietvåan Edsbyn på bortaplan. Och som många förutspått blev hörnskyttet avgörande då Edsbyn vann med 7-2 (4-1).

Seriens bästa lag när det gäller att göra mål på hörnor. Edsbyn. Mot seriens sämsta dito. VBK. Då kan det bara gå på ett sätt gällande just hörnor.

Edsbyn gjorde 1-0, 3-1 och 4-1 på sina fem hörnor i första halvlek. VBK missade sina fyra… Axel Ekholm hann dock med att reducera till 2-1 i första halvlek.

Edsbyn gjorde också 5-1 i andra halvlek innan Tobias Nyberg bröt hörnförbannelsen för VBK:s del. 5-2 föll nämligen på en hörnretur efter det att Emil Nordström skjutit på hörnan.

Det skulle dock bli ytterligare några hemmamål. Matchen slutade 7-2 i en match där VBK egentligen bara hängde med i inledningen av densamma.

Nästa motståndare för VBK är Frillesås som gästar Hydro Arena på lördag eftermiddag.