Äntligen seger – Boro/VHC vände och vann

Boro/VHC spelade borta mot Jonstorps IF i hockeytvåan under söndagskvällen. Boro behövde seger för att komma över alltvåastrecket igen.

Kan man vinna en match från utvisningsbåset? Ja i Boros fall verkar det så. Boro spelade en stor del matchen med en spelare utvisad men lyckades vinna ändå.

Det blev en målfattig historia där Jonstorp tog ledningen i slutsekunderna av första halvlek. Trots de många utvisningarna blev det inga fler baklängesmål för Boro som i mitten av andra perioden kvitterade.

I tredje periodens mitt kom 1-2-målet. Därefter blev det spännande. Boro åkte på två utvisningar i slutskedet av matchen men lyckades hålla Jonstorp borta från att göra mål.

1-2 till slut och Boro är nu uppe på 4e plats i serien med 8 segrar på 12 omgångar.