Äntligen seger – sent avgörande i Höglandsderbyt

Myresjö/Vetlanda FK spelade mot Nässjö FF i (nästan) toppmöte i div 3 under onsdagskvällen.

Matchen på Myrvalla började med att M/V tog ledningen redan efter fem minuter genom Elmedin Kvrgic.
I mitten av halvleken slog dog NFF tillbaka med två mål på knappt fem minuters spel.

Strax innan halvleksvila kvitterade M/V genom mål av Viktor Lager. Andra halvlek blev länge mållös men Viktor Lager gjorde sitt andra mål på straff en kvart från slutet.

Albin Karlsson avgjorde i slutminuterna och sänkte NFF med sitt 4-2-mål. Samtidigt förlorade Högsby IK överraskande hemma mot Smedby AIS med 1-3. Följden blev att M/V nu är uppe på tredje plats på lika många poäng som Eneby och AFK Linköping i tabelltoppen. De lagen har dock en match mindre spelad.