Höglandet Ishockey Småland Vimmerby

ÄNTLIGEN – Succébacken förlänger, vill inte spela med Höglandslag längre

Han värvades från Hockeyettan efter fyra poängstarka säsonger – en i Vimmerby HC och tre i Östersunds IK. Och succé i Hockeyallsvenskan skulle det bli omgående. Nu är Kalle Johansson klar för ytterligare en säsong i IK Oskarshamn.

24-årige Kalle Johansson har mängder av fina juniormeriter och redan från start har Kalle Johansson legat i toppen av backarnas poängliga i IKO. Efter de inledande 19 omgångarna har han skrapat ihop tre mål och tio assist, och ligger dessutom +10 i +/-.

– Jag är väldigt imponerad av hans beslutsamhet och träningsvilja. Han har själv bäddat för den här framgången och försöker varje dag hitta sätt för att bli en bättre hockeyspelare. Därför är jag också väldigt glad över att vi tidigt kunnat säkra upp honom för ytterligare en säsong, kommenterar tränaren Per Kenttä.

– Det känns grymt kul att få vara kvar ett år till. Jag trivs jättebra med grabbarna, ledarna, staden och allt annat runt hockeyn. Sedan har jag fått stort förtroende på isen såhär långt också, säger Johansson själv och slipper nu gå tillbaka till div 1.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook