ÄNTLIGEN – Superviktig Nässjöseger efter jättevändning

Nässjö FF spelade borta mot toppkonkurrenten Eneby BK under lördagen i div 3 och var piskade att vinna för att inte förlora kampen om seriesegern.

Det blev en intensiv match med inte mindre än nio varningar och en utvisning, Nässjö FFs Dusan Kenic åkte ut efter sin andra varning i slutminuterna av matchen.

Innan dess hade matchen börjat med en mållös första halvlek. Eneby BK tog ledningen på straff i början av andra halvlek och Nässjö FF var på väg att förlora.

Då kom vändningen på bara cirka fem minuter fick först Christopher Ramirez och sedan Pontus Göth in mål och NFF kunde till slut vinna med 1-2.

NFF nu uppe på tredje plats och eftersom både AFK Linköping och Myresjö/Vetlanda förlorade är avståndet till serieledning nu bara två poäng.