ÄNTLIGEN – Vetlanda slår tillbaka, mästaren har skrivit på, tänker stanna jättelänge | Höglandsnytt
Bandy Vetlanda

ÄNTLIGEN – Vetlanda slår tillbaka, mästaren har skrivit på, tänker stanna jättelänge

Vetlanda BK har gjort klart med det fjärde nyförvärvet inför nästa säsong.

Det är återigen en finländsk mästare skrivit på. 22-årige Emil Fedorov från Veiterä har skrivit på för hela tre säsonger.

Fedorov blev fyra i skytteligan med 28 mål i grundserien och ytterligare 10 mål i slutspelet. Emil gjorde två av målen i finalen som Veiterä vann mot Kampparit, bland annat det avgörande 3-2-målet.

– Det känns spännande och tror det är rätt för min del. Jag bestämde mig för att jag vill testa något nytt och jag ser det här som en väldigt bra chans, både som bandyspelare men också i det privata livet. Sverige har en jämnare serie och det blir tuffare matcher som kommer hjälpa mig framåt i min karriär, säger Emil Fedorov i ett pressmeddelande.

Vetlanda BK har tidigare värvat Axel Ekholm, Viktor Lindqvist och Eetu Peuhkuri inför nästa säsong.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook