Är festen över nu? IF Eksjö förlorade idag

IF Eksjö har dominerat Höglandsfotbollen och varit i ledning i div 2 hela säsongen efter flera målkalas men nu kan det vara slut.

IF Eksjö spelade idag lördag eftermiddag hemma mot Husqvarna FF.
HFF tog ledningen efter halva första halvlek efter att ha fått en straff med sig.
Strax efter halvtid kom kvitteringen från IF Eksjö. En kvart in i andra halvlek gjorde HFF 1-2 och med bara åtta minuter kvar av matchen kom också 1-3.
IF Eksjö lyckades få in en reducering med tre minuter kvar av ordinarie tid men kom inte närmare.
2-3 (0-1) till Husqvarna FF som nu plötsligt leder serien hela fyra poäng före IF Eksjö. Märk väl då att HFF fick en gratisvinst (och tre gratismål) när Nässjö FF tvingades lämna walkover p g a spelarbrist efter att Husqvarna-ledningen inte velat flytta en match.