Bedrövlig halvlek innebar första Vetlanda BK-förlusten

Det blev ingen tredje raka seger för Vetlanda BK.
Laget föll med klara 7-2 mot Vänersborg efter att ha gjort en rent bedrövlig andra halvlek ikväll onsdag.

Hemmalaget inledde klart bäst och gjorde tidigt 2-0 på ett passivt VBK.
Därefter såg Filip Bringe till att skjuta en straff över innan Joakim Andersson via ett konstmål ändå kunde reducera till 2-1. Det blev 3-1 och därefter fick VBK straffslag nummer två.
Johan Löfstedt, som missade en straff mot Bollnäs, slog in den till 3-2. Noterbart är att vänsterskytten Löfstedt på nytt sköt från höger men med den skillnaden att nu gick bollen in i mål.
I andra halvlek sjönk det lilla offensiva spel VBK hade i första halvlek som en gråsten. Man förlorade också den halvleken med klara 4-0 efter uselt anfallsspel.
Faktum är att VBK :s plåttrande på egen planhalva med bollen var Vänersborgs farligaste anfallsspel.
Inte sällan blev bolltappen till Vänersborgshörna eller som vid 4-2, ett baklängesmål.
Hörnorna är även de fortsatt bedrövliga från VBK:s sida. Däremot gjorde Vänersborg tre hörnmål.
Nästa match för VBK:del är Sandviken borta på lördag.
Bland övriga resultat märks Kungälvs bortaseger mot Västerås som inlett serien allt annat utan bra.