Bandy Toppnyheter Vetlanda

BEDRÖVLIGT URUSELT Vetlanda BK! Det kan inte gå sämre!

Elände. Det kan inte gå sämre… Bedrövligt Vetlanda BK. VBK gjorde en urusel insats i hemmamatchen mot Motala och förlorade med 4-5 efter att hela tiden varit i underläge, rapporterar bandyexperten Leif Hedberg

Detta var en av de sämre matcher undertecknad sett VBK spela. I historien. Frågan är om det inte var fler felpass än pass som gick rätt?

Och när väl något pass gick rätt så studsade bollen från mottagaren. Det fanns ingen känsla. Och tempot låg närmare en division 1-match än en elitseriedito.

Egendomligt hur i princip samtliga gulsvarta aktörer kan agera så svagt i en och samma match. Och VBK:s fina hörnrus, som tidigare rosats från allt och alla, var som bortblåst.

VBK släppte in fyra hörnmål!
Motala var hela tiden i ledningen och avgjorde i slutminuterna då man gjorde enda spelmålet.

Vid ställningen 3-4 sköt Daniel Johansson en straff mitt på IFK-målvakten Jussi Aaltonen och detta var signifikativt för VBK den här kvällen. Det fanns knappt ett rätt.

VBK kom för övrigt till spel med samma lag som mot Villa-Lidköping senaste men den ändringen att elitseriedebutanten Pontus Nordström ersatte Jonathan Svensson. Och att Philip Svensk stod i mål. Svensk borde tagit något av målen, men han var inte sämre än någon annan den här kvällen.

VBK-målen gjorde Adam Rudell, Eetu Peuhkuri, Viktor Lindqvist och Emil Fedorov.
Fanns det då inget positivt? Jo, publiksiffran. Det var bara 712 personer som såg eländet. Och att det finns skadade spelare som bara måste in i laget.

Nu möter VBK Motala på bortais på onsdag eftersom serien vänder då hälften är spelad.
Det kan inte gå sämre…

LEIF HEDBERG

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook