Fotboll

Besked i natt: Han är tillbaka i Nässjö

Natten till idag torsdag kom beskedet att tidigare Nässjö FF-spelaren Qendrim Laci gör comeback i laget när höstsäsongen nu drar igång.

18-åringen tänker spela i höstpremiären mot Malmslätt hemma på Skogsvallen.
”Jag flyttade hem till Nässjö i somras och tränade först med Stensjöns IF. I måndags gjorde jag min första träning med Nässjö FF den här säsongen. Jag är överskriven för NFF och det ska inte svara något hinder för spel i Nässjö och jag är väldigt spelsugen. Jag vill gärna visa Nässjös fotbollspublik nu att jag är en bättre spelare, än när jag lämnade Nässjö. Två år i en storklubb ger mycket”, säger Qendrim Laci till NFFs hemsida.
Laci har de två senaste säsongerna spelat för Kalmar FF.

Nässjö FF kämpar för en topplacering i div 3 och har ännu inte gett upp hoppet om att nå kvalplatsen till div 2.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook