Jönköpings län

BIG BOSS – barnen är vuxna, nu tar hon över kommunen

På kommunstyrelsens sammanträde den 20 april beslutades att Annika Hedvall blir ny kommundirektör i Vaggeryds kommun. Hon tillträder tjänsten i augusti.

Annika Hedvall kommer närmst från en tjänst som kommunchef i Tranemo kommun, där hon arbetat sedan september 2012. Hon har cirka 25 års erfarenhet av att leda kommunal verksamhet och förutom kommunchefstjänsten på Tranemo kommun har hon också arbetat som enhetschef på Ulricehamns kommun. Annika är 47 år, bor idag i Ulricehamn, är gift och har två söner på 18 och 21 år.

– Vi är väldigt glada över att kunnat rekrytera en ny kommundirektör i Annika Hedvall. Vi hade flera bra sökande till tjänsten. Det känns väldigt bra och vi tror att Annika kommer passa in bra i vår kommun. Vi ser fram emot ett gott samarbete , säger Gert Jonsson, kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Bengt-Olof Magnusson, Vaggeryds kommuns nuvarande kommundirektör, kommer att sluta vid halvårsskiftet 2017 för att gå i pension. Bengt-Olof har varit kommundirektör i Vaggeryds kommun sedan 1992

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook