Bilkrock i rondell i centrala Vetlanda

Två personbilsförare kolliderade med varandra i korsningen Kullgatan/Storgatan i Vetlanda på fredagsmorgonen. Ingen ska ha skadats allvarligt.

Olyckan inträffade vid kvart över nio på morgonen i rondellen mellan Kullgatan och Storgatan.
Tre personer ska ha varit inblandade i olyckan som ska ha skett i låg fart.
En person ska ha uppsökt vårdcentralen för lättare skador. Huruvida denna person har koppling till ett polisingripande senare på morgonen är oklart.

[adrotate banner=”6″]

Visa större karta
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

4 Comments

  1. Man måste inte blinka vänster i den rondellen. Däremot måste man blinka höger när man ska ut från rondellen. (Läs trafikregler om ”körning i rondell”).
   Så 10;an blir min!!

   1. Nu var ju inte påståendet ang om man får eller inte, han skrev att det säkert var en bil som inte blinkade vänster i rondellen. Och gällande reglerna så har du säker rätt så 10:an kan du få för det fast visst är det väl bättre att visa vart man är påväg någonstanns i traffiken, man kan väl inte vara för tydlig..eller?

    1. Bättre är att följa de lagar och regler som finns men troligtvis gjorde ingen av bilförarna varken det ena eller det andra. Mera troligt att båda hade en hand på ratten och i den andra en mobiltelefon vid örat och det sunda förnuftet under bagageluckan.

Kommentarer avstängda