Boro dängde till favoriterna – Nässjö HC åkte på stjärnsmäll

Boro/VHC vann sin match mot Tyringe ikväll. Nässjö HC förlorade stort mot Alvesta.

Nässjö HC som inledde säsongen fint har nu passat på att förlora tre matcher i rad och närmar sig kvalstrecken. Under strecket befinner sig Boro/VHC som haft en knackig inledning på säsongen men som ikväll söndag dängde till Tyringe ordenligt på hemmaplan.

Ikväll åkte Nässjöspelarna längs stambanan till Alvest i div 2 -hockeyn. De kunde lika gärna stannat hemma. Med periodsiffrorna 2-0, 3-0, 1-0  vann Alvesta i utklassningsstil.
Lite bättre gick det för Boro/VHC hemma i Landsbro när man mötte Tyringe, favoritlag till topplacering i serien.
Tyringe och Boro var jämna i första perioden men det var Boro som redan efter fem minuter ledde med 2-0. Det utökade senare till 3-0. Ytterligare 2 mål kom i slutet av andra perioden och segern verkade vara ett faktum trots att Tyringe hade fler skott på mål, totalt i matchen överlägsna 24-44.
I tredje perioden återvann Tyringe lite av sin heder och gjorde tre mål.
Slutresultat 6-3 till Boro, en viktig seger om inte Boro ska bli helt avhängda redan i inledningen av säsongen.

Av: Redaktionen, [email protected]