Boro fick kämpa för vinsten

Boros vinst mot Åseda (2-3) satt hårt inne och avgörandet kom först i förlängningen. Boro fick också stora darren när man låg under med bara några minuter kvar av tredje perioden. Onsdagskvällens match borta i Åseda i hockeytvåan blev en spännande tillställning.

Supernyförvärvet Nicklas Rahm var skadad och det blev inte som Boro hade tänkt sig borta mot bottenlaget Åseda. Visserligen tog Boro ledningen i period två men Åsedas målvakt spelade mycket bra. Och Åseda lyckades göra två raka mål. Det första i numerärt överläge, det andra med en man mindre på plan.
Boro blev oskärpta när bara några sista desperata minuter återstod av ordinarie speltid. Men på något sätt lyckades Boro sätta press på ett naturligtvis jäktat Åsedalag som såg vinsten hägra. Med knappt två minuter kvar av tredje perioden kom så kvitteringen och matchen gick till förlängning.
I förlängningen visade Boro var skåpet skulle stå. Efter fyra minuter var det slut, Borovinst 2-3 men det var ingen lätt match.