Boro i botten efter fasansfull förlust

8-1 bort mot Osby varav 5-0 i sista perioden. En smått otrolig storförlust för Boro/VHC som nu är i djup kris.

Boro tog ledningen efter en minut i söndagens match borta mot Osby. Men övriga 59 minuter rasslade målen in bakom Joakim Berggren i Boro-målet i sjätte raka förlustmatchen som avslutades med ett bråk och dubbla 20-minutersutvisningar mellan en Borospelare och en Osbyspelare.
Förlusten mot Osby med smått otroliga 9-1 (2-1, 2-0, 5-0) var Boros sjätte raka förlust (och den största hittills den här säsongen) och Landsbrolaget kämpar nu i botten av tabellen i div 2 för att överhuvudtaget nå playoff. Än så länge skiljer 1 poäng ner till just Osby under strecket.
Boros målskillnad som tills ikväll söndag var den femte bästa i serien är nu tredje sämsta.
Senaste gången Boro mötte Osby i slutet av november vann Boro med 6-2.