Boro klarade av jumbon Åseda i hemmahallen

Jumboaget Åseda kom till Borohallen möjligen med vissa förhoppningar om åtminstone någon poäng. Men så blev det inte. Boro tog hem segern med 5-3 (1-1, 2-1, 3-1). Inte särskilt händelserikt bortsett från ett rejält slagsmål i matchslutet.

Boro inledde målskyttet enom J Samuelsson efter 7.14. Knappt tio minugter senare kvitterade Åseda Drygt två minuer in i andra perioden tog Boro ledn ingen på nytt genom Andreas BVGrändevall varpå Kolpakov ökade på ledningen till 3-1. 17 minuter in i perioden reducerade Åseda till 3-2 för att i tredje periodens inledning kvittera till 3-3.

Strax därpå tog Boro ledningen igen genom Mattias Löfgren och strax därpå ordnade Joakim Andersson 5-3.

I sista minuten ordnade Rytting 6-3.

Efter ett rejält slagsmål fick två spelare från vardera laget se matchslutet från utvisningsbåset.

Hemmaseger alltså men det var knappast en match som kommer att gå till historien som någon större spelupplevelse.

Boro ligger fortfarande ungefär i mitten av tabellen medan Åseda parkerar allt tryggare på sistaplatsen.