Boro knäckte Osby på 2 minuter

Det blev onödigt jämnt i hemmamatchen mot Osby men 2 minuter i 3e perioden räckte för att Boro/VHC skulle slå knock på gästerna.

Inför knappt 300 åskådare tog Boro/VHC emot bottenlaget Osby ikväll fredag. Något annat än vinst hade varit en stor besvikelse.
Med ett mål av Thobias Josefsson tog Boro ledningen efter drygt 8 minuter  men trots fem Osbyutvisningar därefter, varav två 10-minuters, kunde inte Boro/VHC utnyttja läget till att dra ifrån.
Istället blev det överraskande Osby som kvitterade i numerärt underläge  bara en minut i in andra perioden.
I mitten av andra gick Boro ifrån till 3-1 tack vare Alexander Jepsen och Jonatan Rytting.

Mot slutet fick Boro återigen möjlighet till numerärt överläge, den här gången i 5 mot 3 en stund. Inte heller denna gång blev det några mål. Istället gör Osby 3-2 i sitt powerplay och matchen blev onödigt jämn.

Så i början av tredje perioden fick hemmapubliken jubla inte mindre än tre gånger på bara 2 minuter när Anton Hessel, Joakim Andersson, Gustav Andersson och Thomas Josefsson hjälptes åt att göra tre mål.
6-2 (1-0, 2-2, 3-0) slutresultat. Viktigt för Boro om laget inte ska tappa mark.

Av: Redaktionen, [email protected]