Boro tog sin första höstvinst i hockeytvåan

Söndagskvällens Boro-seger i hemmahallen mot Osby var i högsta grad välbehövlig. Det blev till sist 6-1 (1-1, 1-0, 4-0) och Boro kunde förhoppningsvis börja klättringen mot lite tryggare plats – men just nu är laget näst sist i xserietabellen.

Det började med att Erik Albinsson gjorde första målet efter drygt fyra minuter. När det bara stod 1-1 i första vilan fruktade man det värsta men Thobias Josefsson tände förhoppningen om en trevlig utveckling när han redan i andra periodens andra minuter gjorde 2-1. Mer blev det inte i denn perioden – inga baklånges alls heller.

Det var i tredje proppen gick ur. Då gjorde följande spelare mål i tur och ordning: Andreas Grändevall, Juha Autio, Thobias Josefsson och Gustav Andersson.

Boro vann för örigt skotten med 47-15. Och 347 personer såg den här efterlängtade segern.