Boro vände på två minuter – krossade Nässjö HC i derbyt

4-1. Boro/VHC visade klass hemma i Borohallen i Landsbro i Höglandsderbyt mot Nässjö ikväll onsdag.

Men det var Nässjö HC som inledde bäst i en stundtals avslagen tillställning förutom när det gällde utvisningarna. Boro drog på sig hela tio utvisningar, inklusive en tio-minutare. Nässjö HC drog på sig fem utvisningar (inkl en tio-minutare).
Första målet kom först i mitten av andra perioden när Nässjö HC spelade i numerärt överläge.
Boro-tränaren ansåg läget sådant i tredje perioden att en time-out var nödvändig.
Och kanske hade pausen effekt. Boro lyckades nämligen vända matchen helt på bara drygt två minuter. Matchhjältar blev Thomas och Thobias Josefsson som stod för 3 mål och 2 assist.
Nässjö HC kämpade på mot slutet och försökte nå kvittering men Boro/VHC kunde göra mål i tom bur med bara fyra spelare på plan några sekunder innan slutsignal.
Slutresultat 4-1.

Av: Redaktionen, [email protected]