Boro VHC föll snöpligt hemma i premiären

Boro VHC kunde i stå emot när Jonstorop kom till Landsbro för seriepremiär. Efter en ledning med 3-1 i mitten av andra perioden gick Jonstorp ifatt och förbi med en segerpuck till 3-4 i sista matchsekunden.

Vägen fram till slutresultatet skrevs 1-1, 2-1,0-2 vilket beskådades av 442 personer.

Även om matchen blev spännande var det väl kanske inte riktigt den utgången man hade förväntat sig. Även om skåningarna tilläts göra första målet kv itterade Maksim Ivanov i slutet av första perioden.

I andra perioden gav Alexander Jepsen Boro ledningen med 2-1 efter knappa tre minuter. Myggan Andersson ökade på till 3-1 i sista periodminuten.

Sen var det roliga slut. Borospelarna drog på sig för mycket utvisningar och när laget var fulltaligt var ineffektiviteten öronbedövande. Att vinna skottstatistiken med 54-24 och ändå förlora talar inte om någon precision i skyttet. Nestor Lögdahl i hemmalaget kan inte lastas för den här förlusten.

Nässjö vann i sin seriepremiär med 5-2 över Alvesta med Åseda föll hemma mot Osby med 2-5.