Boro VHC slog HC Dalen i hemmahallen

Det började lite illavarslande för Boro VHC i hemmamötet mot HC Dalen på söndagseftermiddagen. Matchen slutade dock med hemmavinst 4-2 (1-2, 2-2, 0-0). De dryga 500 på läktarna fick valuta för pengarna.

Men det började som sagt lite knackigt. Redan efter 4.10 gjorde Thomas Josefsson 0-1 till gästerna men lillebror Tobias ville inte vara sämre utan kvitterade efter 11.20. I sista periodminuten var dock storbror Thomas där igen med klubben och gjorde att Dalen kunde gå till periodvila med en 1-2-ledning.

Efter 25.20 kunde dock Boro kvittera igen, den här gången genom Jonathan Rytting. Nu hade Boro fått upp farten och när klockan stod på 27.52 ordnade Erik Albinsson Boroled ning med 3-2. När sedan andra perioden nästan var slut såg Andreas Grändevall till att det blev 4-2.

Fler mål blev det inte med det var ändå en match i publikens (500 personer drygt) smak.

Åseda fick stryk borta mot Albvesta med 4-0 och Nässjö torskade i Malmö mot Limhamn Limeburners 4-3.