Boro VHC slog Nässjö med straffar

När det var knappa tre minuter kvar av mötet mellan Nässjö HC och Boro VHC ordnade Nässjö en kvittering till 2-2 i hemmahallen. Det blev sen en mållös fjärdeperiod innan man fick ta till straffarna.

Sedan Nässjö missat tre straffar lyckades däremot Henrik Gustafsson sätta dit sin.

Då hade Mattias Karlsson gett Boro ledningen efter 3.36 i första perioden. Nästa mål kom 5.35 in i andra då Thomas Josefsson gjorde mål köksvägen. Efter 8.15 i samma period  slog J Friberg in en reducering till 1-2 för Nässjö och sen dröjde det alltså tills det var knappa tre minuter kvar till full tid innan Nässjö kvitterade genom S Bergqvist.

I fjärde perioden blev det inga mål alls. Straffarna som sagt fastställa slutresultatet.

Drygt 900 såg den spännande uppgörelsen.