Boro VHC tappade mark efter förlust mot Osby

Man kan ju fundera ö ver vad Borospelarna hade förväntat sig för motstånd när Osby IK på söndagskvällen kom till Borohallen. Visserligen låg gästerna snäppet under i tabellen men det innebar inte att de var ofarliga.

Nu slutade kvällen i alla fall med nordskånsk seger. Osby åkte hem med 3-5 (1-1, 0-1, 2-3) i bagaget.

Faktum är att de knappt 430 åskådarna den här kvällen inte hade myckdet att gklädjas åt, i varje fall inte om de var boroanhängare.

Men det var i alla fall Bloro, som gjorde första målet. Det var Gustav Borglin som med assistans av Martin Löfgren såg till att Boro första första och enda gången i matchen var i ledning.

Det tog bara en halv minut för Osby att kvittera.

Andra perioden hann bli 6.38 gammal då Osby ur ett präktigt friläge tog ledningen med 1-2.

Inledningen av tredje perioden var händelselös – ända från till 6.15 då Osby ökade på till 1-3. Tre minuter senare ringde det i Borokassen igen. Då kom 1-4 i öppet mål.

En liten ljusning kunde man ana efter 15 minuter, då Joakim Andersson, assisterad av Erik Albinsson, fick in 2-4. Riktigt hoppfullt blev det en halv minut senare, då Alexander Amundsson fick till 3-4 alldeles på egen hand.

Men två minuter senare drogs rullgardinen ner och Osby gjorde 3-5 och det hjälpte in att Boro plockade ut målvakten.

Just nu ligger Osby efter Boro i tabellen – men på samma poäng.