Sport

BoroVHC föll klart hemma mot Vimmerby

Det vill sig inte riktigt för Boro VHC denna säsong. Det blev stryk igen, denna onsdagskväll, där Vimmerby kom på besök. Siffrorna skrevs till slut 1-3 (0-0, 0-1, 1-2). De tappra 342 åskådarna fick inte vara med om någon större hockeyfest.

Fast det började ganska roligt med ett spel som gjorde att man kunde ha förhoppningar om god underhållning. Vimmerby hade ett par goda tillfällen men pucken träffade stolpe och ribba. Även om Boro vann skottstatistiken var matchen ganska jämn denna första period.

 

Andra perioden var sannerligen inte någon  höjdare – inget av lagen presterade något som var värt att minnas. Efter drygt 11 minuter kom periodens enda mål, en rökar som Nestor Lögdahl i hemmamålet var chanslös på.

 

Det tog inte ens halvannan minut in i tredje perioden förrän det på nytt ringde i Boromålet och det stod 0-2. Efter 7.24 kom Vimmerbys tredje mål och det var ingalunda oförtjänt. Hemmaspelarna jobbade på för att snygga till resultatet och man fick lön för mödan efter drygt 15 minuter genom Ericsson/Albinsson.

 

Sen blev det inte mer.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook