Boro/VHC förlorade

Det är andra tider nu i div 2-hockeyn. Nykomlingarna Kalmar HC är oerhört starka. Det blev Boro/VHC varse under onsdagskvällen även som storpublik ville se matchen.

UPPDATERAD: 2110, 2125

Boro/VHC spelade på bortais mot Kalmar HC som toppvärvat för att bli topplag i div 2. KHC slog knockout direkt på Boro och dominerade första halvan matchen fullständigt med bl a dubbelt så många skott på mål jämfört med Boro och ledning med hela 3-0 i början av andra perioden.

Boro är vändningarnas lag och det såg ut att lyckas också i denna match. Åtta minuter från slutet satte Evan Macintosh 3-3 och Kalmar HC tog timeout.

2,5 minut från slutet blev dessutom Thomas Josefsson utvisas för interference och bara några sekunder efter att Boro blivit fulltaliga satte KHC 4-3. Boro tog timeout men kunde inte göra något mål i slutsekunderna. Förlust 4-3.

Publiksiffran blev 760 personer i IFFE-hallen, nästan 100 fler åskådare än de 672 som kom till Kinnarps arena för att se HV71 spela mot finländska Lukka Rauma i CHL häromdagen.