Boro/VHC på väg att tappa segern

[adrotate banner=”28″]
Mycket tack vare Andreas Grändevalls målgörande och Gabriel Popanicics målvaktsspel ledde Boro/VHC med 0-3 borta mot Tibro IK ikväll onsdag.

Boro/VHC slog till med bara några sekunder kvar av första perioden och så med två mål inom en dryg minut i inledningen av andra perioden.
När Tibro IK reducerade till 2-3 med 10 minuter kvar av matchen svarade Boro/VHC inom mindre än en halv minut i numerärt underläge dessutom till 2-4 och ordnade en ny vinst.
Märkbart är att Tibro IK vann skotten med 40-18 men HA74-målvakten Gabriel Popanicic räddade det mesta ikväll och han prisas nu av lagledningen i HA74.
”Vår egen Gabriel Popanicic var planens gigant, fixade tre poäng till Boro”, facebookhyllar HA74 sin utlånade målvakt.