Boro/VHC totalt överlägsna igen

Boro/VHC spelade borta mot Alvesta SK på söndagseftermiddagen. Det blev ännu en vändning och ännu en seger.

ASK inledde bäst med att göra mål i mitten av första perioden. Det var dock Boro/VHC som dominerade matchen inom kort stod det 1-2 till Boro som hade mer än dubbelt så många skott på mål som ASK i första perioden.

Andra perioden bjöd på ytterligare ett Boromål inför de drygt 200 åskådarna i Virdavallens ishall.

I tredje perioden fortsatte Boro målskyttet och slutade inte förrän det bara var sekunder kvar.

1 – 5 (1-2, 0-1, 0-2) till slut. Efter fem omgångar är nu Boro på fjärde plats med fyra vinster och en förlust. Förlusten kom mot nya serieledarna, hårdsatsande nykomlingarna från div 3, Kalmar HC.