Boro/VHC vann mot serieledarna ikväll

Boro/VHC gjorde det de var piskade att göra. De vann borta mot serieledarna Hanhals IF ikväll onsdag.

Trots att Hanhals kvitterade bara tio sekunder senare visade målkungen Thomas Josefsson vägen när han gav Boro ledningen efter knappt två minuters spel.
Hanhals hade ett ordentligt övertag genom hela matchen och hade dubbelt så många skott på mål men det var Boro som gjorde målen.
1-2 kom i powerplay i mitten av andra perioden och matchavgörande 1-3 direkt i tredje perioden. Filip Bergkvist blev matchhjälte efter att ha satt 1-3-målet.
Hanhals pressade på resten av matchen och fick möjlighet till spel i numerärt överläge de sista fem minuterna av matchen. 2-3 kom också med 50 sekunder kvar men hemmalaget kom inte närmare.
”Stabila gossar på väg hem med tre poäng. Ruggigt starkt”, kommenterar sportchefen Mikael Fernqvist på twitter.
Boro nu sex poäng efter Hanhals med 4 omgångar kvar.