Bra början för B oro VHC men sämre slut

Ack nej, det går kärvt för Boro VHC i år. Limhamn Limeburners kunde återvända från besöket i Borohallen och mötet med Boro VHC med en 2-3-seger i bagaget (1-2, 1-0, 0-1). Matchen var inte så jämn som siffrorna låter förstå.

Det började i alla fall bra för Boro. Efter dryga fem minuter fick Alexander Jepsen på något sätt in pucken i Limhamns mål och det var ju det viktigaste. Men glädjen varade mindre än två minuter – pucken studsade ut så snabbt att många tvivlade på att den varit inne- Men domaren var säker på sin sak och det stod 1-1.

Limhamns ledningsmål kom efter 12.36 – lite grann som en skänk från

Boroförsvaret. Resultatet stod sig perioden ut.

Andra perioden var lite mer positiv ur Borosynvinkel, inte minst för att Anton Lagerqvist kunde styra in pucken till kvittering 2-2 efter knappt tio minuters spel. Boro bklev efter det lite mer aggressivt men det räckte inte till för något mer mål.

’Den tredje perioden blev tyngre för Boro, som inte riktigt kom in i matchen. Det mesta handlade om Limhamn, som dock hade en utomordentlig oförmåga att göra mål. När det kom var det helt välförtjänt.

Resten av perioden upplevdes mest som ställningskrig. Det hjälpte inte att Boro i slutet av matchen tog ut sin målvakt – det blev inget mål åt någondera hållet.

Boro VHC gjorde inte någon av sina större matchen.