Bra match men förlust för Skirö

[adrotate banner=”28″]
Skirö AIK:s damer har inte tagit sig till elitserien bara för att se och lära. Ikväll ledde man 3-2 i början av andra halvlek mot regerande svenska mästaren Sandvikens AIK i en halvlek men föll med 3-7 (2-2)

Sandviken är ett topplag i svensk dambandy sedan länge tillbaka och besegrade också AIK i SM-finalreprisen då elitserien inleddes förra veckan.
Skirö visade under 50 minuter att man ändå hängde med och ledde matchen med både med 2-1 och 3-2 efter mål av Kicki Sigfridsson, Gabriella Aronsson och Emma Ahlander.
Men efter 3-2-målet tidigt i andra halvlek ramlade målen in med jämna mellanrum bakom Pernilla Elardt i Skirös mål.
Nästa match för Skirö är nu på söndag då man tar emot långväga Haparanda i Sapa arena.