Nyheter

Bröt mot besöksförbud i Vetlanda och anhölls

Det var lugnt i länet långfredagens kväll och natten mot påskaftonen. Hos Eksjöpolisen hadw man när dagen grydde bara två gäster i arrestlokalerna. Den ene kom från Bodafors, den andre hade ställt till det för sig i Vetlanda.

I det senare fallet hade mannen gjort sig skyldig till överträdelse av besöksförbud i och med att han försökt komma och hälsa på sin f d sambo, vilket han hade domstolsbesked på att han inte fick. Hon larmade polisen, som plockade in mannen varpå han anhölls.

I Bodafors hittade polisen vid tretiden på påskaftonens morgon en 18-åring i en stulen Golf. Eftersom man i det området har haft en rad ouppklarade Golf-stölder fick han stanna kvar efter gripandet medan man utreder om han kan kopplas till också de tidigare stölderna.

I Sävsjö upptäckte en polispatull under natten en efterlyst person. Det var en 16-åring, som sedan några veckor tillbaka varit efterlyst för grovt olaga hot,

Elmias bilmässa drar i vanlig ordning till sig stora besöksskaror. Men så här långt har allt förflutit lugnt inte minst beroend3e på att så många poliser finns i omlopp, att det inte ges utrymme för några bråk.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook