Jönköpings län

Brutalt nerslagen med baseballträ – våldsmannen frigiven

Den misstänkte mannen har släppts fri efter att ha slagit ner en butiksägare med baseballträ.

En man greps efter den otäcka misshandeln i slutet av förra veckan i en butik i Värnamo där butiksägaren slogs ner och misshandlades grovt.
Efter förhören och ett par dagas anhållande släpptes mannen.
LÄS MER: Slog ner butiksägaren – grov misshandel i affär
Misshandeln skedde efter att butiksägaren uppmanat den misstänkte att flytta sin bil från en av butikens privata parkeringar. Nu är butiksägaren rädd, sömnlös och har tappat glädjen med att driva sitt företag.
”Varje gång det plingar till i dörrklockan blir jag på min vakt. Är det han som kommer in eller hans vänner? Kommer jag att få min butik sönderslagen? Kommer de hem och jävlas? Glädjen med att ha butik är borta. Jag vet inte om den kommer tillbaka”, berättar butiksägaren för Värnamo nyheter.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook