Debatt

Byggplaner i Sävsjö


[adrotate banner=”27″]
”Var för men har tänkt om! Gamla Apotekshuset bör rivas och tillbyggnaden av Bryggaren som är ett äldreboende bör ske i
södra delen av huset och eventuellt flytta Banèrgatan ett stycke så kan man bygga till även på höjden med en takterrass där Sävsjö gamla kunde se ut över taken och få frisk luft som inte finns vid marknivån, trafik på båda sidor av huset”, skriver en Sävsjöbo i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.

Trottoaren bör breddas på västra Järnvägsgatan utanför Bryggaren.
Man skall inte lägga pengar på renovering av Apotekshuset, det blir mycket dyrare och eftersom Familjecentralen inte har mycket till parkeringsplatser. Eventuell ombyggnad av Apotekshuset blir mycket störande för dom gamla och skulle ta bort utsikten för dem. Efter rivning av huset blir det parkeringsplatser tillgängliga.

HDBG 84 år

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

 1. Mycket kloka ord från en person med stor livserfarenhet HDBG 84år.
  Jag håller fullständigt med dig i dina mycket kloka synpunkter, tänk om våra politiker vore så kloka och tänkte mer än näsan pekar.
  Tyvärr saknar våra politiker / tjänstemän ett helhetsgrepp hur vi skall förbättra Sävsjö och skapa en stadskärna.
  Det finns ingen som helst stadsplanering eller tänk vad som är bra för kommuninnevånarna utan kortsiktiga politiska beslut
  och även oftast rent person relaterade åsikter ”tänk om exempelvis Gustavsson tjänar pengar på det” hellre dyrare kostnad och sämre förslag då. Vad har vi för politiker i Sävsjö som inte lyssnar på pensionärerna, boende vad vi vill ha utan enbart lyssnar på sig själva.
  Det finns en barn ramsa som passar in på våra makthavare i Sävsjö ”en slank vi dit och en slank vi ner i diket”.

Kommentarer avstängda