Jönköpings län

Carina Hägg (s) kallad till möte efter islamistbråket


[adrotate banner=”28″]
Riksdagsledamoten och Värnamopolitikern Carina Hägg (s) har nu kallats till ett möte nästa vecka med socialdemokraternas verkställande utskott i länet.

Anledningen till mötet är påståendet från Carina Hägg om att islamiska förbundet ska ha påverkat partiets utformning av valsedeln till riksdagsvalet nästa år så att Carina Hägg inte skulle hamna på valbar plats.
Kvinnorättsförespråkaren Carina Hägg har under en längre tid tydligt kritiserat islamister. Partiet kallar dock hennes påståenden om valsedeln för lögner.
”Jag har varit tydlig mot främlingsfientliga krafter. Lika lite som LO vill att sverigedemokraterna får inflytande i förbundsstyrelsen lika lite vill jag att islamisterna får inflytande i socialdemokraterna. De ska inte välkomnas i politikens finrum”, säger Carina Hägg till Skillingaryd.nu.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Att Carina Hägg blir kallad till sossarnas partistyrelse i länet är inta alls förvånande. Hägg har öppnat Pandoras ask helt enkelt och då tar det ordentligt fyr i brasan. Det är såhär det fungerar inom politiken. Det råder säkert inget tvivel om att Carina Hägg har rätt. Det förstår vem som helst att Islamska förbundet har varit med och påverkat att Hägg blir bortpetad från toppskiktet.

    Stå på dig Carina, visa för väljarna vilka sossarna egentigen är så de har chans att välja något annat bätter alternativ att rösta på i valet 2014. Du har inget att förlora, som riksdagsledamot har du en tryggad pension som du kan leva gått på lång tid framöver. Särkerligen har du också kunnat lägga undan en hel del på banken också under din tid i riksdagen.

  2. Så går det när man säjer sanningen eller presenterar sin åsikt! Fy och usch om man gör sig lite obekväm och råkar ha någon annan inställning än alla andra. Håller med Uppmärksam läsare. Stå på dig Carina! Du har helt rätt i att den kvinnofientliga religionen islam inte ska ha något att säja till om på politisk nivå. Att de nu finns representerade i partistyrelsen kan mycket väl vara det som gör att SD får fler röster, röster som en del kanske skulle lagt på Socialdemokraterna istället! Och så förlorar Sossarna valet och folket i Sverige får fortsatt gå med en klump i magen. Klumpen finns hos MÅNGA och kommer sig i från att om man blir av med jobbet idag så är det i princip kört. Man klarar sig max ett halvår, sen blir det att sälja av ägodelar och villa! Hela skyddsnätet är helt nedmonterat.

Kommentarer avstängda