Jönköpings län

Carina Hägg (s) visar upp brevet


[adrotate banner=”28″]
Riksdagsledamoten och Värnamopolitikern Carina Hägg (s) väljer nu att publicera brevet hon skickade till partidistriktet efter beskedet att de tänkt peta henne från riksdagslistan på en extrainsatt valkonferens. Det har ifrågasatts om brevet existerat.

I brevet skriver Carina Hägg att hon inte ångrar sitt agerande och trots partiledningens agerande tänker hon fortsätta arbeta för det bästa för partiet.
”Efter lång och trogen tjänstgöring för partiet är detta svaret från Socialdemokraterna. Oberoende av situationen kommer jag att delta i valrörelsen för att bidra till ett maktskifte i Sverige.”

Carina Hägg tar också upp frågan om socialdemokraternas samröre med islamister.
”Det är en liten grupp muslimer i Sverige som stödjer Islamiska Förbundet. Kanske nära hälften av muslimerna i Sverige tillhör den shiitiska grenen av Islam och tar kraftigt avstånd från Islamiska Förbundet. Av sunnimuslimerna som är den andra halvan av Sveriges muslimer är dom flesta kurder och turkar. Dom vill separera religionen från politiken. Inte ens av rent valtekniska skäl är det motiverat att ha organiserad samverkan med Islamiska Förbundet.”

Carina Hägg skriver också om sin oro för extremister.
”Lika orolig som jag är att SD ska sätta agendan för LO lika orolig är jag att för religiösa extremister ska sätta agendan för Socialdemokratin.”

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Tyvärr är det så att vissa i socialdemokratins topp gör allt för att krama sig fast vid sin position och det är ingen ny företeelse.
    Ett bra exempel är Nässjö där man redan nu går ut med att samarbeta med moderaterna allt för att bevaka de stolar man sitter på trots att man inte på långa vägar uppfyllt det väljarna förväntat sig.
    Demokrati är något som bara existerar i socialdemokraternas vokabulär. En väljare ska rätta sig efter vad ledningen tycker och tänker för som icke införtrodd bland ryggdunkarna förstår du ingenting. Det är bara ledningen som vet vad som är bäst så håll käften och argumentera inte !!!!!

Kommentarer avstängda