Debatt

Centern får inte åka ur europaparlamentet


[adrotate banner=”27″]
”I stort en månad kvar till EU valet. Det krävs vi sluter leden för att ta oss in i Europaparlamentet. Vi kan tycka mycket men nu måste partiets huvudlinjer drivas kraftfullt och målinriktat”, skriver Eksjöpolitikern Lars-Håkan Halldin om centerns framtid i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt.

Den dyra marknadsföringskampanj som pågår nu måste nu nå ut i medlemsleden med 30000 medlemmar som i köksbordsdebatten visar på riktigheten i partiets politik. En sådan ångvält kan ingen stoppa.
Nu är det viktigaste att partiet måste vinna köksbordsdebatten bland de egna väljarna då följer sympatisörerna med.
Glöm inte som en påminnelse: det finns många snusare i partiet.

Det är partistyrelse, statsråd, partiledning och Riksorganisation som har rörelsens uppdrag och förtroende att leda partiet till goda valresultat. Tanken att åka ur Europaparlamentet finns inte på kartan.
Tanken att gå till riksdagsval utan plats i Europaparlamentet gör oss till ett överflödigt parti.
Vi säger med stränghet: ni har vårt uppdrag att vinna val. Det finns inga ursäkter, det är framåt som gäller. Valsegrar i centerfädernas anda.
Om ni inte klarar den uppgiften måste de som är partiets kungamakare arbeta med rent bord.

Lars-Håkan Halldin

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Lars-Håkan Haldin fortsätter på sin inslagna bana och pekar med hela handen mot Centerpartiets ledning och stadsråd. Han glömmer dock att peka på sig själv och hans partikamrater i kommunkretsen. Det är inte bara partiorganisationen på riksnivå som påverkar väljarna. Haldin har lika stort ansvar för valrörelsen såväl i EU-valet som i höstens val till riksdag, landsting och kommun.

Kommentarer avstängda