CHOCK I VETLANDA – Ny förlust igen

Fyra raka segrar. I kväll kom andra raka förlusten för Vetlanda BK. Broberg vann med 5-2 (2-0).

Onsdagens förlust mot Sirius följdes alltså upp med en ny förlust. Detta mot Broberg som annars VBK haft relativt enkelt för tidigare.
VBK hamnade i ett 2-0-underläge i halvlek vilket späddes på till 3-0 en bit in i andra halvlek

Pontus Vilen reducerade till 3-1 i 65:5 minuten men hemmalaget kunde göra 4-1 tio minuter senare. Eetu Peuhkuri reducerade till ytterligare en gång när han gjorde 4-2 på övertid, men Broberg hann också med att göra ytterligare ett mål.

På nytt lyckades VBK dåligt med hörnskyttet. Ikväll brände man sex hörnor vilket innebär att man bara gjort ett mål på 54 hörnor vilket givetvis är underkänt.

Nu spelar VBK redan på söndag igen då man möter Sandviken på bortaplan.