Cruising – fylleri och bråk i Vetlanda


Cruisingkvällen i Vetlanda har inneburit att sju personer omhändertagits för fylleri och bråk, rapporterar polisen om läget vid 22-tiden på lördagskvällen.
”Det är oerhört mycket folk ute på stan”, konstaterar Bo Gunnarsson, vakthavande befäl vid polisen i länet.
På grund av de många besökande bilarna har också trafikstockningar uppstått och åtminstone två trafikolyckor inträffat, dock av mindre omfattning.
Polisen förväntar sig mycket arbete under natten i Vetlanda.
”Kvällen är ung”, säger Bo Gunnarsson.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

 1. Vi körde en av bilarna på cruisingen, måste bara ge polisen en JÄTTE ELOGE, de.gjorde kanonbra jobb under hela tiden.
  Tack att ni syntes och agerade.
  Kram
  Lilla jag

 2. TACK WHEELERS

  Tack för en fantastisk kväll. Vetlanda kändes Continentalt folk var ute på gatorna tog en bärs i öltältet. Pizzerior och restauranger var ”knökafulla” med glada människor. Gatorna fylldes med Vetlandabor.

  Det bästa av allt alla generationerna var på plats allt från småttingar till oss gamla och vi trivdes ihop

  Bilarna strålade i kapp med det goda humöret på människorna. Ni förde Vetlandaborna ett stort steg närmare varandra. Lärde oss hur man skall leva. Vara på staden umgås och njuta av skådespelet när bilarna cruisar genom staden. Mat dryck och ett gott sinnelag gjorde kvällen lyckad.

  Visst det gick åt lite bensin och ngt för mycket CO2 och NO2 släpptes ut det får vi leva med. Intaget av C2H5OH var väl för en del i största laget.

  Polisen uppträdde professionellt och charmigt. De kvinnliga poliserna som rattade pikétbussen dem hade jag gärna bjudit på lokal med mat och dans. Bara säga så skall Svensk polis vara när den är som bäst.

  Visst ”Åketråk” har väl synpunkter men jag säger till honom åk till en annan stad när vi majoriteten har roligt.

  Än en gång tack Wheelers för ni gjorde en oförglömlig kväll

Kommentarer avstängda